Onze merken - Superunie (2024)

De leden van Superunie voeren naast de bekende A-merken een groot aantal Eigen Merken in hun assortiment. Of het nu gaat over een complete zuivel-lijn, Oosters assortiment of over het inspiratiemerk “Boodschappen”. Superunie is de afzender.

Onze merken - Superunie (1)

De leden van Superunie voeren naast de bekende A-merken een groot aantal Eigen Merken in hun assortiment. Of het nu gaat over een complete zuivel-lijn, Oosters assortiment of over het inspiratiemerk “Boodschappen”. Superunie is de afzender.

Superunie verzorgt voor haar leden een complete Eigen Merk range vandiepvriesgroente tot vruchtensappen en van bakmixen tot afwasmiddel. Je vindt deze producten in de winkels terug onder de labels: g’woon, 1 de Beste of Plus.

Naast deze overkoepelende merken zijn er ook merken die zich richten op een specifieke categorie. Alles voor je baby, dreumes of peuter vind je bijvoorbeeld in ons merk Bonbébé. En in het zuivelschap kom je ons merk Melkan tegen.

Lees onderstaand meer over een aantal van onze merken of klik door naar de websites per merk.

Onze merken - Superunie (3)

Go Vega!

Go Vega! Een assortiment vleesvervangers voor een dagje zonder vlees én de bewuste vegetariër. Het assortiment bestaat uit 9 plantaardige (vegan) en 4 vegetarische vleesvangers waardoor we het je makkelijker maken om een variatie aan duurzame en lekkere gerechten op tafel te zetten. Maak ook de stap naar minder vlees op het menu en geniet van Go Vega!

Onze merken - Superunie (4)

Primoro

Primoro is Quality Superiore Pasta waarin je de ambacht en passie van de Italianen proeft. Dat is niet voor niets. Want bij Italianen gaat de liefde inderdaad door de maag. De pasta's van Primoro bieden stuk voor stuk unieke Italiaanse smaak, alsof ze huisgemaakt zijn. Proef de Amore. Dus ga je voor de Spaghetti, Celentani, Farfalle of Penne? Met Primoro geniet je van pure passie op z’n Italiaans!

Onze merken - Superunie (5)

Café Nova

Café Nova koffiebonen en koffiecups worden met vakmanschap en liefde, langzaam gebrand. Dit ‘slow roasting’ proces zorgt ervoor dat de bonen hun aroma optimaal kunnen ontwikkelen en jij optimaal kunt genieten. Onze meesterproever ontwikkelde verschillende Café Nova melanges van hoge kwaliteit, van zoet en complex tot krachtig en intens. Zo kun jij thuis genieten van een heerlijk kopje koffie, zoals je ‘m bij de beste koffiebar geserveerd krijgt.

Onze merken - Superunie (6)

EPIXS

Als je eenmaal EPIXS hebt geproefd, vergeet je alle andere chips. EPIXS zijn kraaksmakelijke ribbelchips in vijf verschillende smaakvarianten: Original, Paprika, Barbecue, Sour Cream & Onion en Wasabi. Allemaal anders. En allemaal lekker dik, wavy en vooral: supercrunchy. Probeer zelf maar!

Onze merken - Superunie (7)

SOU SOU

SOU SOU is een triple texture verwenijsje met drie lagen vol van smaak. De eerste laag is voor een stevige bite van de lekkerste chocolade met een crunchy twist. Laag twee is met het romigste ijs voor een zijdezacht gevoel op je tong. En laag drie is een rijke swirl, een finishing touch die je verrast. SOU SOU is er in de smaken Coco Luna, Spectaculoos, Nutty Caramel en Hazelnut Hero. SOU SOU. Just for you!

Onze merken - Superunie (8)

g’woon

G'woon biedt een uitgebreid assortiment aan dagelijkse producten van de beste kwaliteit. G’woon goed dus! Wie wil dat nu niet? Wat we beloven is g’woon goede producten voor gewone prijzen. We hebben producten die je dagelijks gebruikt en regelmatig op het boodschappenlijstje hebt staan. Van afbakbroodjes tot keukenpapier, van koffie tot olijfolie.

Onze merken - Superunie (9)

Bonbébé

Als kersverse ouder wil je natuurlijk alleen het allerbeste voor je kleintje. Bij Bonbébé helpen we je daar graag bij. Ons brede assortiment baby- en peuterproducten, van luiers tot verzorgingsproducten en van zuigelingenvoeding tot biologische maaltijden, zijn allemaal van de beste kwaliteit. Zo kan jij ontspannen genieten van je kindje, en hou je meer tijd over om samen te spelen, te ontdekken en te lachen!

Onze merken - Superunie (10)

Boodschappen

Elke maand ligt er weer een nieuw Boodschappen magazine voor je klaar bij je supermarkt, boordevol heerlijke recepten en handige keukentips. Helemaal gratis! Of je nou een simpel recept zoekt voor jezelf of juist wil uitpakken met een compleet weekendmenu voor familie, je vindt het in Boodschappen. Check voor inspiratie ook onze website met 6.000 recepten of onze socials.

Onze merken - Superunie (11)

Melkan

Melkan biedt lekkere zuivel die met liefde en plezier gemaakt is. En dat proef je. Niet alleen in de melk maar ook in de boter, kaas, kwark, yoghurt en toetjes waar je vrolijk van wordt.We vinden bewust genieten belangrijk en doen dat graag zo duurzaam mogelijk. Daarom zijn we trots op het keurmerk On the way to PlanetProof op een groot deel van ons assortiment.

Onze merken - Superunie (12)

First Choice Cola

Laat je overtuigen door de goede smaak. Na één keer proeven ben je om.Het First Choice Cola assortiment bevat de varianten Regular, Light en Zero Sugar. Verkrijgbaar in fles en blik.

Onze merken - Superunie (13)

Sense

Met Sense begint een bewuster leven op je boterham of in de pan.Zo zijn onze producten van nature rijk aan Omega-3 en bevatten onze kuipjes toegevoegd vitamine B1. Oftewel, goed voor een normaal behoud van cholesterolgehalte en goed voor het hart. Maar naast dat het heerlijk smaakt en goed is voor jou, kies je met Sense ook voor een betere morgen. Sense is namelijk 100% plantaardig en volledig palmolievrij. Lekker duurzaam dus. Zo ben je niet alleen goed bezig voor jezelf, maar ook voor het milieu.

Onze merken - Superunie (14)

Bio+

Bio+ producten zijn altijd biologisch. Want biologisch is goed voor de natuur, het dierenwelzijn en ook voor jou. Onze boeren maken niet of nauwelijks gebruik van kunstmatige-of chemische bestrijdingsmiddelen, de natuur kan grotendeels haar gang gaan en de dieren krijgen de rust en ruimte om op te groeien. Dat is voor ons heel natuurlijk!

Onze merken - Superunie (15)

Sum & Sam

Lekker en makkelijk, met échte Oosterse smaken. Wij, Sum & Sam, vinden dat iedereen Oosters kan koken. Op je eigen manier, met een beetje hulp van ons. Wij zorgen voor de beste producten en handige tips.

Onze merken - Superunie (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 6175

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.